Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ünnepi világítás V-tac termékekkel

Ünnepi világítás V-tac termékekkel

 

December beköszöntével akaratlanul is kezd belopódzni az emberek szívébe az ünnepi hangulat. A tél kezdetével a városközpontokat kürtőskalács és sült gesztenye illata lengi be, halk karácsonyi dalok szólnak a tereken, az emberek pedig forralt bort vagy forró csokoládét kortyolgatva csodálják a díszítést.

Néhány egyszerű lépéssel elérhetjük, hogy ez a kellemes hangulat otthonunkat is átjárja. A különböző V-TAC fényforrásokkal játszva például meghitt, karácsonyi légkört teremthetünk a hálószobánkban vagy akár az egész lakásban.

A fényfüzérek a leggyakrabban használt karácsonyi dekorációk közé tartoznak. Ha ezekből csupán egyet-kettőt helyezünk el otthonunkban - például az ágy fölött, vagy a függönytartó karnis mentén - máris megváltozik az adott helyiség hangulata.

A füzérek mellett LED szalagokat is használhatunk díszítésre. Ezekkel ízlésesen körbekeretezhetjük az ablakokat, tükröket, vagy akár a plafon menti szegélyekhez is feltehetjük, ezzel egy halvány derengést adva az egész szobának. A bátrabbak megpróbálhatnak egyedi mintákat is kialakítani ezekből a fénycsíkokból, hogy még különlegesebbé tegyék otthonuk hangulatát. A napjainkban egyre népszerűbb fali karácsonyfa mintát is megvalósíthatunk.

A különböző fényforrások többféle színben, formában és méretben is elérhetőek, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez passzoló elemeket. A többszínű változatokkal vidám, az egyszínűekkel pedig békésebb téli csodavilágot teremthetünk meg otthonunkban.

A fent felsoroltak mellett néhány egyedi LED fényforrás, LED panel, csillár vagy kültéri lámpatest is tökéletes téli kiegészítője lehet otthonunknak. Íme néhány példa:
 

LED Csillagos égbolt Kültéri lámpatest LED Panel