Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

V-tac garancia!

V-tac garancia!

Önnel is megtörtént már, hogy vásárolt egy fényforrást, de szinte alig vagy egyáltalán nem volt rá garancia?

Esetleg gondja volt az ügyintézéssel?
 

V-TAC termékek esetében ilyen nem fordulhat elő, mert minimum 2 év garanciát biztosít a gyártó! Samsung chippel szerelteknél ez már akár 3 vagy 5 év is lehet.

Garanciális ügyintézés során törekszünk arra, hogy azonnal vagy a lehető legrövidebb időn belül tudjuk biztosítani a csereterméket. Ez függ attól, hogy az adott termék van készleten vagy csak rendelésre tudjuk beszerezni. Ha külföldi raktárban sem elérhető a termék, akkor tudásban hasonló vagy megegyezőt ajánlunk fel.
 Figyeljünk oda arra az apró, de annál fontosabb tényre, hogy a vásárláskor kapott nyugtát mindig őrizzük meg! Ezzel tudjuk bizonyítani, hogy az adott terméket az adott helyen vásároltuk. Számla esetén, részünkről, a meglévő rendszerben vissza tudjuk keresni, így nem kell a számláról másolatot magunkkal hozni.

 

 

Továbbá érdemes észben tartani, hogy a garancia csak rendeltetésszerű használatra vonatkozik! Ez alatt azt értjük, hogy a gyártó által javasolt üzemórát ne haladjuk meg (napi 10-12 óra), megfelelően legyen kiépítve a villamossági hálózat, tulajdonságának megfelelően használjuk az adott terméket.

Sokan nem gondolnák, de érdemes tudni, hogy a LED-es termékek már nem igénylik a folyamatos használatot a korábbi társaikhoz viszonyítva. Gondoljunk itt a kompakt izzókra, ahol ajánlott volt felkapcsolt állapotban hagyni huzamosabb ideig, míg a LED-es lámpákat már nyugodtan lehet többször is fel-, lekapcsolni.