Blog

Hogyan válasszuk ki a megfelelő asztali lámpát?

Egy megfelelő asztali lámpa segítség lehet mindennapjainkban, akár iskolakezdésről van szó, akár munkáról. A megfelelő színhőmérséklet és fényerő kiválasztása szintén fontos lehet, a túl erős fény ugyanúgy zavaró lehet, mint a túl kevés. Ez vonatkozik a színhőmérsékletre is, más-más színhőmérsékletek más típusú munkához alkalmas.

2021.10.26 09:29
Kültéri világítás

Egyre többen gondolnak rá, hogy a beltéri világításon kívül a kültérivel is érdemes foglalkozni.

Egy jól kivitelezett megvilágítással igazán kellemes hangulatot tudunk varázsolni a kertünkbe, erkélyünkre.

LED Design E27, E14 foglalatos filamentek jelentése, működése a vintage és retro stílusimádók számár

Mik azok a LED filament izzószálas lámpák, másnéven LED izzók?

Ön is kedveli a Vintage és Retro stílust és nem találja a megfelelő izzót az otthonába, csillárjába?

LED világítás - Ötletek az otthon hangulatos megvilágításához

Manapság már mondhatjuk, hogy az otthon megvilágítása nélkülözhetetlen. A világítás típusának megválasztása viszont egy igen fontos pont, hisz a kiválasztott fényforrások pozitívan befolyásolhatják a megjelenést, az energiahatékonyságot, ha jól választunk.

Egy fényforrás megvásárlása sokak szerint egyszerű feladat, ám kevesen szentelnek figyelmet a színhőmérséklet helyes kiválasztására. Ez pedig sok esetben nem egy elhanyagolható tényező. Na de mi is az a színhőmérséklet? Ebben a blogbejegyzésünkben utánajárunk!

2021.10.26 09:21
Okos otthon! Hol kezdjük?

Manapság egyre nagyobb érdeklődés övezi, az okos otthon kialakítását. Ez ugye azt takarja, hogy vagy az okostelefonunkról vagy hangvezérléssel léptetjük életbe lakásunk, házunk különböző részeit, eszközeit. Legyen szó villanyról, ajtóról, tv-ről vagy akár a klímáról. Az alábbi blogbejegyzésünkben ezt a témakört fogjuk körbe járni.

Pihenés a szabadban! Dobja fel a nyári estéket a V-TAC Hungary termékeivel!

 

Ha nyár, akkor a programok tárháza szinte végtelen. Van aki a városokat szereti járni, van aki egy tenger vagy egy folyó part mellé "telepedik" le és piheni ki a munka fáradalmait és vannak azok az emberek, akik bele vetik magukat a természet lágy ölébe és nyakukba veszik a világot. Túráznak, barangolnak és sátraznak, bejárják a gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyeket. Egy ilyen kempingezés során, igazán jó társunk lehet egy-két LED lámpa.

Ünnepi világítás V-tac termékekkel

 

December beköszöntével akaratlanul is kezd belopódzni az emberek szívébe az ünnepi hangulat. A tél kezdetével a városközpontokat kürtőskalács és sült gesztenye illata lengi be, halk karácsonyi dalok szólnak a tereken, az emberek pedig forralt bort vagy forró csokoládét kortyolgatva csodálják a díszítést.

2021.09.14 08:06
V-TAC garancia!

 

Önnel is megtörtént már, hogy vásárolt egy fényforrást, de szinte alig vagy egyáltalán nem volt rá garancia?

Esetleg gondja volt az ügyintézéssel?

Vigyen fényt a nyári éjszakákba!

Kültéri napelemes fényfűzér (8559), meleg fehér (WW) színhőmérséklettel -

Energiatakarékos és környezetbarát fényfüzér, a kerti partik elengedhetetlen kiegészítője.